THE POKé BAR

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1414 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Poké Bar. Meer weten? Ontdek meer

30 nov 2022 om 19:46 Poke bowls are quite tasty! Only thing is the "make your own" ones are pretty pricey (especially the "Large" ones), but I guess that is just how it is these days. Delivery was unbelieveably long though (I do live far/it was a Sunday, but come on!)
27 nov 2022 om 14:47 Het duurt een eeuwigheid voordat je je bestelling ontvangen hebt. Niet doen als je honger hebt en binnen 30 mins wilt eten
1 nov 2022 om 14:22 Eten was lekker, maar bezorging duurde echt veel te lang
26 okt 2022 om 17:29 Rijst bevatte veel klompen, minder lekker dan normaal
16 okt 2022 om 8:08 Het eten was weer super lekker
3 okt 2022 om 21:14 Heerlijk zoals altijd!
30 sep 2022 om 20:34 Om 16:15 besteld voor 17:45. Bestelling kwam 18:30 aan, garnalen waren lauw en mango leek niet rijp..
24 sep 2022 om 23:58 Not bad, not great. Just okay food. But If Pay 0,50 extra for the advocado, I would like to get at least the advocado
14 sep 2022 om 18:11 Eten kwam 12:15 zoals aangegeven erg fijn, dit is ook we eens anders geweest ;) Het eten was weer super!
31 aug 2022 om 8:22 Topbezorger! Ik had het verkeerde adress ingevuld en ik heb er geen slecht woord over gehoord. Pluim naar hem!
31 aug 2022 om 8:02 Tonijn was niet vers ik kon het niet opeten. Erg jammer zolang gewacht en dan ook niet kunnen eten.
21 aug 2022 om 18:22 The best poke with Ebi shrimps