THE POKé BAR

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 1407 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij The Poké Bar. Meer weten? Ontdek meer

30 sep 2022 om 20:34 Om 16:15 besteld voor 17:45. Bestelling kwam 18:30 aan, garnalen waren lauw en mango leek niet rijp..
24 sep 2022 om 23:58 Not bad, not great. Just okay food. But If Pay 0,50 extra for the advocado, I would like to get at least the advocado
14 sep 2022 om 18:11 Eten kwam 12:15 zoals aangegeven erg fijn, dit is ook we eens anders geweest ;) Het eten was weer super!
31 aug 2022 om 8:22 Topbezorger! Ik had het verkeerde adress ingevuld en ik heb er geen slecht woord over gehoord. Pluim naar hem!
31 aug 2022 om 8:02 Tonijn was niet vers ik kon het niet opeten. Erg jammer zolang gewacht en dan ook niet kunnen eten.
21 aug 2022 om 18:22 The best poke with Ebi shrimps
14 aug 2022 om 20:09 Normaal altijd zeer tevreden. Alleen vandaag 3 fouten in mijn bestelling. Beetje jammer. Geen salade, avocado en kokos rasp gekregen. Een halve poke bowl dus
5 aug 2022 om 16:59 We received our order without dressing again! We’ve been customers for years and will not be ordering. Very disappointing!
28 jul 2022 om 11:47 alles vers, netjes verpakt, ruime portie. ruim 5 min later bezorgd dan aangegeven, dat is dus prima. heel tevreden dus.
24 jul 2022 om 23:10 Eten was heel lekker, we bestellen vaker. Enkel dat ik dit keer een burrito had besteld van kip en er waren letterlijk twee stukjes in de hele wrap. Dit was zeker jammer.
19 jul 2022 om 21:40 Het eten is echt heel lekker - en ik bestel hier ook al meerdere jaren met liefde. Maar de poke bowl is nu echt bizar gekrompen én in prijs verhoogd. Ik snap de inflatie, maar dit was echt een ondermaatse hoeveelheid voor 11 euro.
19 jul 2022 om 0:32 Eten was echt heel lekker! Jullie waren alleen één van de toppings vergeten:/